Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Αλληλεγγύη στην απεργία των ΧαλυβουργώνΗ ραδιοφωνική εκπομπή «Γνώμη»  θα μεταδοθεί ζωντανά   Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00pm  από το πολιτιστικό κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στο Σταθάκειο Κέντρο που βρίσκεται στην διεύθυνση 22-51 29th Street, Astoria NY, με σκοπό την αλληλεγγύη στην απεργία των Ελλήνων Χαλυβουργών.

Όπως γράφει και ο μικρός φίλος μας Λουκάς «Για να κερδίσετε θα πρέπει πρώτα να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες όπου κι αν είναι!!»  απευθυνόμενος στους χαλυβουργούς απεργούς που δίνουν την δική τους μάχη ενάντια, όχι μόνο στην διοίκηση του Εργοστασίου για τα άδικα και οδυνηρά μέτρα που έχει λάβει (μειώσεις σε 5ωρο, απολύσεις, εργασιακά κ.τ.λ.), αλλά και ενάντια σε ολόκληρο το σημερινό «μνημονιακό» σύστημα.

Η «Γνώμη» συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα τους διαθέτοντας όλα τα έσοδα της εκδήλωσης στο σωματείο των Χαλυβουργών για τον σκοπό αυτό. Θα υπάρχει εισφορά $20.00 και μετά θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με δώρα όπως: 6 μήνες δωρεάν συνδρομή και το EllasTV Box αξίας $700.00 με όλα τα Ελληνικά και Κύπρια κανάλια που προσφέρει το EllasTV-NexusProductionsradio.com, ένα Laptop αξίας $500.00 και άλλα πολλά δώρα.

Η εκπομπή θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες, χαιρετισμούς, ζωντανή σύνδεση μέσο Skype με το σωματείο των απεργών στην Ελλάδα, και προς το τέλος θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με τον Πάνο Μπούσαλη.

Ακούστε live εδώ HELLASFM