Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο τύπος «εστράφη εις τα οπίσω»…

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο νέος Δήμαρχος Σπάρτης θα δεχόταν τις «γέφυρες» που έριξαν προς τον 3ο όροφο του Δημαρχείου πρόσωπα από των χώρο των ΜΜΕ τα πράγματα άλλαξαν άρδην.
Τα πρόσωπα αυτά «πολέμησαν» ανελέητα τον υποψήφιο, τότε Δήμαρχο Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο με σκοπό να μην πάρει την Δημοτική Εξουσία. Αμέσως μετα την εκλογή του, όμως, κατά την γνωστή τακτική που ακολουθούν οι «γεφυροποιοί», επιχείρησαν την προσέγγιση του Δημάρχου.
Όλοι πίστεψαν, ίσως και ο Δήμαρχος καλοπροαίρετα σκεπτόμενος, ότι τελικά όλοι μπορούν να συνεργαστούν… Όμως ξαφνικά, κι ενώ γινόταν η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου αυτά τα πρόσωπα, διαπιστώνοντας μάλλον ότι δεν έχουν πάρει κομμάτι απο την πίτα «στράφηκαν εις τα οπίσω» και άρχισαν πάλι να κτυπούν πισώπλατα αλλά επώνυμα και οπισθόφυλλα τον νέο Δήμαρχο. Του καταλόγισαν μάλιστα και σκοπιμότητα στην ανάθεση έργων κι εργασιών σε φίλους, συνεργάτες και κολλητούς. Απάντηση δεν έχει υπάρξει ακόμα… Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται αυτοί που τον κατηγορούν για αδιαφάνεια.
Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι «το θαύμα έγινε» και στην περίπτωσή μας αφού μέσα σε λίγο χρόνο οι σχέσεις Δημάρχου και mediaρχων πάλλεται και ανατρέπεται ανάλογα με την εξυπηρέτηση ή όχι των συμφερόντων…
Πηγή notospress.gr