Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα του Αργειτάκου!

Η Σπαρτιατική κοινωνία μετράει την επιτυχία των προεκλογικών εκδηλώσεων απο το πλήθος των πολιτών που όρθιοι και καθήμενοι παρακολουθούν τους ομιλητές. Απο τα χρόνια του Γκορτσολόγου αυτή ήταν η τεχνική δημοσκόπησης στη πόλη. Σήμερα, 4/11/2010 και ώρα 8.30 ο Σταύρος Αργειτάκος μετρήθηκε και αναμετρήθηκε και βγήκε νικητής. Σε μια συγκέντρωση πυκνή και πολυάριθμη, με παλμό και πρωτόγνωρη συμμετοχή απλών πολιτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κινήθηκε σε τρείς άξονες. Μίλησε για το Πρόγραμμα του Συνδυασμού του και το Όραμά της Παράταξής του. Απάντησε στον ανθυποψήφιο του με στιβαρή και αιχμηρή γλώσσα και το κυριότερο θύμησε σε όλους ότι είναι ένας απλός, αυτοδημιούργητος πολίτης, ένας απ' όλους, που δεσμεύεται για καλύτερη ζωή των δημοτών, διαφάνεια κι εντιμότητα στη Διοίκηση και στην Πολιτική.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμά του Συνδυασμού στάθηκε ιδιαίτερα σε θέματα Περιβάλλοντος , Οδοποιίας και Κοινωνικής Πολιτικής. Σχετικά με τις "επιθέσεις" που δέχεται έδωσε απαντήσεις που ξεσήκωσαν τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου. Αναφέρθηκε στο θετικό έργο της Παράταξής του στον Δήμο και δήλωσε αντίθετος στο ύφος και το κλίμα της τρέχουσας Προεκλογικής περιόδου για το οποίο "άλλοι ευθύνονται"
"Αυτο που μένει", σχολίαζαν στενοί συνεργάτες του, "είναι αυτός ο παλμός κι ενθουσιασμός να μεταφερθεί στην κάλπη ώστε ο νέος Δήμαρχος του νέου Δήμου Σπάρτης να είναι γνωστός απο την 8η Νοεμβρίου 2010."..
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ   ΒΙΝΤΕΟ ...ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE...ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ.