Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Σταύρωσον, σταύρωσον…

Ένταση, ενθουσιασμός και αγωνία επικρατεί στις τάξεις των υποψήφιων συμβούλων στους δημοτικούς συνδυασμούς της Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, μιας και τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας θα ανακοινωθούν αύριο υπάρχουν ήδη πρόσωπα που διακρίνονται στην κορυφή των συνδυασμών.
Στο συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» φαίνεται ότι εκλέγονται στις πρώτες θέσεις οι: (αλφαβητική σειρά) Βέργαδος Στράτης, Δημητρόπουλος Χρήστος, Καράτζαλης Λεωνίδας, Καλομοίρης Παρασκευάς, Λυμπιωτάκου Ντίνα και Πλειώτας Χρήστος που σημειώνει σημαντικότατη αποδοχή στη Σπάρτη. Στο Τοπικό Συμβούλιο της Σπάρτης φέρονται στις πρώτες θέσεις η Διακουμάκου Βενετία και ο Μακρής Χρήστος. Ο κ Αργειτάκος μιλώντας στους υποψήφιους του σήμερα το μεσημέρι τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη στην οποία θα έχουν μερίδιο όσοι αγωνίζονται.
Σε ότι αφορά τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» του Κώστα Φούρκα φέρονται ως πρώτοι ο Μανουσάκης Μανούσος και ο Ρήγας Παναγιώτης. Στις 8 σήμερα το βράδυ ο κ Φούρκας απευθύνεται στο συνδυασμό του στο κέντρο «Διόνυσος». Ο Συνδυασμός του Βαγγέλη Βαλιώτη έχει καταλάβει 4 έδρες από τον πρώτο γύρο και οι 4 σύμβουλοι του θα εκλεγούν από τα διαμερίσματα Οινούντος Πελλάνας, Μυστρά και Σπάρτης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Βαγγέλης Βαλιώτης σήμερα το απόγευμα επισκέπτεται το χωριό Ανώγεια όπου έλαβε 20 ψήφους χωρίς να έχει καν υποψήφιο.
Σε ότι αφορά τους συνδυασμούς της περιφέρειας το ενδιαφέρον, προς το παρόν, στρέφεται στους κ.κ. Τατούλη και Δράκο. Κατά πληροφορίες στις πρώτες θέσεις κινούνται ο κ Κανελλάκης και η κ Στέρπη στο συνδυασμό του Δ Δράκου και ο Χαρ. Σκούρος στο συνδυασμό του Π. Τατούλη. Τις πληροφορίες τις μεταδίδουμε με επιφύλαξη γιατί προέρχονται από το ρεπορτάζ και όχι από ανακοινώσεις.