Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πρόβα τζενεράλε του Δημήτρη Δράκου στη Λακωνία

Μέτρησε τις δυνάμεις του ο Δημήτρης Δράκος. Σε κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού του «Δυνατή Πελοπόννησος» στο Leonidas Palace είδε συνεργάτες και φίλους να πιστεύουν στην πρόταση και στη νίκη του. Η ΝΔ έχοντας στηρίξει σημαντικά και αυτή την εκδήλωση, οργανωτικά και ουσιαστικά, ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι: η Λακωνία ψηφίζει Δράκο.
Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης (Λακωνίας) Παναγιώτης Φαρλέκας υποδέχθηκε τον Δημήτρη Δράκο, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ και κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη. Οι συχνές διακοπές των χειροκροτημάτων ζέσταναν την ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την καλή οργάνωση απέδωσαν μια εκδήλωση που σηματοδότησε, για τους παρευρισκόμενους, την τελική ευθεία προς την 7η Νοεμβρίου. Ο Δημήτρης Δράκος ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον ανθυποψήφιό του. Αναφερόμενος στη Λακωνία  στάθηκε σε έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν αλλά και στο αξιόμαχο του συνδυασμού στο Νομό. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση όλων των υποψηφίων συμβούλων.
Απερχόμενοι σχεδόν όλοι ένιωσαν τη «δύναμη της ομάδας» που διεκδικεί όχι μόνο τους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και κάθε πολίτη που θέλει αποτελεσματικούς εκπροσώπους.