Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Είτε «Νέα», είτε «Δυνατή» η Πελοπόννησος αγχώνεται...

Τη Λακωνία επισκέπτεται από σήμερα το βράδυ έως και το Σάββατο ο Πέτρος Τατούλης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αυτή τη φορά θα περιοδεύσει στα Βάτικα. μεταφέροντας, όπως λένε οι συνεργάτες του,  μήνυμα νίκης από την επιτυχημένη κεντρική εκδήλωσή του στην Καλαμάτα την Τετάρτη. Στην έδρα του Δημήτρη Δράκου ο αρκάς πολιτικός πέτυχε συγκέντρωση πλήθους που συγκρινόμενο με αυτό του Δημήτρη Δράκου – προ ημερών - δημιουργεί εύλογη, αισιοδοξία στη «Νέα Πελοπόννησο» και ανησυχία στη «Δυνατή Πελοπόννησο».
Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζοντας την προσωπική του παρέμβαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα περιοδεύσει στη Μεσσηνία Κυριακή και Δευτέρα προκειμένου να ενισχύσει τη συσπείρωση του κόμματος αμέσως μετα την δυνατή εμφάνιση Τατούλη.
Συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη στη Σπάρτη καταγράφουν αντισυσπείρωση στους δύο κατεξοχήν κομματικούς χώρους που υποστηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη (ΠαΣοΚ και ΛΑΟΣ) και μιλούν για ποσοστό νίκης σε έναν νομό, κάστρο της δεξιάς.
Την Σπάρτη επισκέπτεται ο Ανδρέας Λυκουρέτζος την Παρασκευή ο οποίος θα επιχειρήσει την άμεση αναδιάταξη των δυνάμεων της ΝΔ στο Νομό.
Σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου επικρατεί ένταση και άγχος ειδικά στο δίπολο Τατούλη – Δράκου ενώ κανείς δεν πρέπει να αγνοεί και τις δυνάμεις που βρίσκονται στην αριστερή πτέρυγα.
Θέλετε Πελοπόννησο και Νέα και Δυνατή; Και τα δύο μάλλον δεν γίνεται αφού δεν φρόντισε γι’ αυτό, εγκαίρως, ο Αντώνης Σαμαράς..Πάντως σημασία έχει στις 8 ή στις 15 Νοεμβρίου η Περιφέρεια  να έχει το δικό της χρώμα.