Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ελεύθερη ομιλία στην γη των Ελευθερολακώνων

Σε μια νέα περιοδεία του στη Λακωνία ο Πέτρος Τατούλης διεπίστωσε ότι οι Λάκωνες αγρότες αγωνιούν για τον μέλλον των προϊόντων τους. Επισκεπτόμενος τους οργανωμένους αγρότες της Πετρίνας αλλά και την περιοχή του Βλαχιώτη είδε και άκουσε τα προβλήματα και πρότεινε το πλάνο των λύσεων.
Επισκεπτόμενος  το Γύθειο μίλησε για έναν άλλο τομέα, απευθυνόμενος σε σημαντικό αριθμό φίλων και υποστηρικτών του, και αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην ανάγκη να υπάρξουν πολιτικές για τους λιμένες, το οδικό δίκτυο και την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Επεσήμανε ότι πόλεις που προσδοκούν στην τουριστική ανάπτυξη πρέπει να έχουν υποδομές Βιολογικού Καθαρισμού σε πλήρη λειτουργία και να έχουν τις λύσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων τους.
Μιλώντας ανάμεσα στους υποψήφιους του, τόσο απο την συγκεκριμένη περιοχή όσο και απο όλη τη Λακωνία, ζήτησε τη στήριξη των πολιτών για να πετύχει η πολιτική υπέρβαση που προτείνει κι επιχειρεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η ελεύθερη σκέψη του καταχειροκροτήθηκε.