Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2011. Ακόμα και οι λιγότερο παρατηρητικοί αποκλείεται να μην διαπίστωσαν ότι ο ουρανός της Λακωνίας και ειδικότερα πάνω από τη Σπάρτη και τη περιοχή του Πάρνωνα έγινε κυριολεκτικά ριγέ από τις εξατμίσεις μεγάλων jets. Μια εικόνα που έχει γίνει σχεδόν οικεία τα πολύ τελευταία χρόνια και στην περιοχή μας. Το ερώτημα που προκύπτει και είναι εύλογο είναι κατά πόσο είναι «αθώες» αυτές οι «εξατμίσεις» των συγκεκριμένων αεροπλάνων.
Οι συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως και ένα – δυο λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων. Οι ουρές για τις οποίες συζητάμε έχουν χαρακτηριστεί ως chemtrails, χημικές ουρές δηλαδή οι οποίες ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος.  Τα αεροσκάφη αυτά πετούν ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Και είναι τύπου ΚC 10 ή KC 135. Αφήνουν κατά τη διάρκεια της πτήσεις ουρές από 2 έως 6 και 8 πηγές με αποτέλεσμα το φαινόμενο των παχιών λευκών γραμμών. Αυτές διαρκούν για ΩΡΕΣ και σιγά σιγά διαλύονται στον ουρανό δημιουργώντας την εικόνα αραιών νεφελωμάτων. Εννοείται βέβαια ότι το υλικό τους αργά αλλά σταθερά πέφτει στη γη, επικάθεται αόρατο παντού και φυσικά το εισπνέουμε. Πρόκειται σαφώς για ξεκασμό από αέρος και προκειμένου να πετύχει τα αεροπλάνα αυτά συχνά πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Έχουν γίνει αναλύσεις, στις ΗΠΑ μάλιστα διενεργήθηκαν έρευνες από σοβαρά πανεπιστήμια τα οποία πραγματοποίησαν πτήσεις αμέσως μετά την παρατήρηση αεροψεκασμών, συνέλεξαν σε φίλτρα τον αέρα και τη σκόνη και διαπίστωσαν αυξημένη συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου. Με τη μορφή σωματιδίων αργά αργά τα επικίνδυνα αυτά συστατικά φτάνουν από την ατμόσφαιρα και στο έδαφος. Περνούν στην τροφική αλυσίδα, στον υδροφόρο ορίζοντα και από εκεί προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον, επηρεάζουν το οικοσύστημα, αλλά κυρίως την ανθρώπινη υγεία.
Το φαινόμενο άρχισε να καταγράφεται από την αλλαγή του Millenium  σε πολλά μέρη του πλανήτη, από τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρεταννία έως τη Γερμανία και φυσικά τη χώρα μας. ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση έως σήμερα  δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους διεθνείς οργανισμούς είτε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση είτε είναι ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. Ανεπισήμως διαρρέουν θεωρίες που θέλουν όλο αυτό το πρόγραμμα να υλοποιείται για την τροποποίηση του κλίματος ή για να περιοριστεί η κλιματική αλλαγή. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι η επιστημονική κοινότητα αγνοεί το όλο σχέδιο ενώ είναι πασιφανές ότι αυτή η μυστικοπάθεια προφανώς δεν μπορεί να εξυπηρετεί θετικό σκοπό. Το θέμα έφτασε στο παρελθόν και στην Ευρωβουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε Ολλανδός ευρωβουλευτής στον τότε επίτροπο Περιβάλλοντος, κ. Δήμα ο οποίος………… δήλωσε  ΑΓΝΟΙΑ!  Ερωτήσεις υποβλήθηκαν και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πριν από μερικά χρόνια. Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι απαντήσεις; «Δεν γνωρίζουμε» ή «δεν συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα». Τα μεγάλα λευκά αεροπλάνα ωστόσο είναι απτό γεγονός.
Στο Διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει εκατοντάδες φωτογραφίες από αυτά τα αεροσκάφη καθώς και από τις ουρές τις οποίες αφήνουν. Το αεροπλάνα αυτά πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί από πού απογειώνονται και πού προσγειώνονται. Κάποιοι ανέφεραν ότι απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και προσγειώνονται σε στρατιωτικά αεροδρόμια, οπότε δεν είναι και απαραίτητο να δημοσιοποιούν τις διαδρομές πτήσεών τους.
Είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι τα αποτελέσματα για την υγεία είναι ολέθρια και πολλοί συνδέουν την συστηματική εισπνοή των βαρέων μετάλλων με την αύξηση των καρκίνων.
Πολλές είναι ωστόσο και οι μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες κ.λπ. Ένα επίσημα καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο και έλαβε χώρο στις αρχές του 2000 σε μια μικρή πόλη του Καναδά 3.500 κατοίκων που ονομάζεται Espanola. Μετά από κάποιους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την πόλη, το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού εμφάνισε συμπτώματα από μια παράξενη ίωση-γρίπη. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές Υγείας του Καναδά. Οι ειδικοί εξέτασαν τους κατοίκους και πράγματι διαπίστωσαν και κατέγραψαν στην έκθεσή τους ότι το 90% των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης είχε εμφανίσει συμπτώματα κάποιας παράξενης ίωσης. Ουδέποτε είπαν από πού προήλθε και τι ακριβώς συνέβη…….
Θα επανέλθουμε. Έως τότε; Να είστε σίγουροι ότι αυτό που γίνεται στο κεφάλι μας δεν είναι αθώο. Αναζητείστε πληροφορίες και οπτικό υλικό στο Διαδίκτυο.