Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Oι πιο φιλάνθρωποι celebrities για το 2010!


Έντονη ανθρωπιστική δράση φαίνεται πως είχε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια του 2010! Η εκκεντρική τραγουδίστρια βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των σταρ με την εντονότερη φιλανθρωπική δράση, που κατάρτισε η οργάνωση «DoSomething.org».
Η 24χρονη τραγουδίστρια κέρδισε τον τίτλο για το έργο της στην εκστρατεία «Don’t Ask Don’t Tell» και στην εκδήλωση «Hands Up for Marriage Equality», που υποστηρίζουν τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Επιπλέον, έκανε δωρεά στην Αϊτή 500.000 δολάρια και βοήθησε στο να συγκεντρωθούν 1.000.000 δολάρια από την προώθηση γνωστής μάρκας καλλυντικών, τα οποία διατέθηκαν σε οργανώσεις για ανθρώπους που πάσχουν από AIDS.
Πρόσφατα η Gaga συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και στην καμπάνια «Digital Life Sacrifice», που διοργάνωσε η Alicia Keys -η οποία είναι δεύτερη στη λίστα- απέχοντας από τις δραστηριότητές της σε Facebook και Twitter, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων για άπορα παιδιά.
Άλλα διάσημα ονόματα που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα είναι αυτά των: Taylor Swift, Demi Moore και Ashton Kutcher, Nick Jonas, Matt Damon, Ellen DeGeneres, Justin Bieber, Oprah Winfrey και Leonardo DiCaprio!
Άξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους!